Összes oldalmegjelenítés

2012. április 4., szerda

Válaszok napja, szerda

Ha már a restanciák ledolgozásánál tartunk, akkor ideje megadni a válaszokat is a korábban feltett kérdéseimre, és kihirdetni a szerencsés nyerteseket, akik még meglepetést is kapnak, azon kívül, hogy velem találkozhatnak :D hát nem csudálatos? ;)


1. A nagy sikerű szőkés bejegyzésben kérdeztem, hogy mi lehet az ott szereplő épület és ppmark gyorsan megválaszolta és elorozta a díjat, ami egy hűtőmágnes és egy sör keveréke lesz, a hogyan-t sajnos nem árulhatom el. A bizonyíték, hogy a válasz helyes volt:

Oslo - "pissoar"
2. Hasonló típusú kérdést tettem fel egy antwerpeni képpel kapcsolatban is, ott a nyertes "galb" és természetesen ő is választhat (ahogy már ott is jeleztem), hogy szőkét vagy hűtőmágnest szeretne...Nos? 
(Sajnos azt nem fotóztam le belülről...ja és ott nem játszik a guggolós felállás...kifejezetten férfiaknak szól...)

3. ...hogy Göteborg se maradjon ki az ilyen típusú bejegyzésekből, egy vicces felirat az egyik étteremből:


+1 külön köszönöm drGreen-nek, hogy ilyen ínséges időkben, mikor a "doktorija" volt a tét, jelentkezett, sőt bevallotta, nem minden szőkébe hal bele... Felmerül a kérdés, hogy akkor van-e olyan, akibe igen...?
Most hogy itt is kezd jó (inkább csak jobb) idő lenni, nagyobb az esélye hogy találok még szőkét, aki versenyre kelhet a halpiacossal :)

4 megjegyzés:

  1. Barbibébi én rádbízom, hogy mit hoz a nyuszi svédből a 2. helyes megoldásomért cserébe. mindennek naggggyon örülök :)
    üdv,
    galb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nyuszi szeret téged ;) és visz neked ajándékot, de az nem a nyereményed... :)

      Törlés
  2. Bízom benne, hogy a +1 köszönet képeslap formájában is tárgyiasul majd! A kérdésre a válasz(ok) talán majd egyszer egy blog keretében napvilágra kerülnek..ki tudja:)
    Dr Green

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Saját képeslapot szeretnél? egyeztessünk címet ;)

      Törlés