Összes oldalmegjelenítés

2012. április 29., vasárnap

Lördag

...avagy beszámoló a szombati napunkról. Még alig jutottatok túl a hosszú mozis bejegyzésemen, máris itt van a következő beszámoló, ugyanis tegnap is ott voltunk. Most az Avengers-t (a magyar címe Bosszúállók) néztük meg 3D-ben. 
Úgy tűnik itt csak 3D-s filmekre jutunk el moziba, de ez az élmény miatt abszolút megérte, a látvány és a hang igazán így érvényesült. Annak ellenére, hogy ez egy tipikus szuperhősös "megmentjük a világot" akciófilm voltak benne jó poénok és elég sok utalás más filmekre, zenékre valamint a szuperhősök saját történeteire. Utóbbival kicsit bajban voltam, mert nem mindegyiket ismertem vagy láttam a saját filmjét, de ennek ellenére lekötött végig. 

Utána elmentünk vacsorázni az utcánkban lévő "Spagetti Western" étterembe, négyen, ahogy a moziban is voltunk, de csak három kaját tudtam lefotózni, mert egyesek ugyanazt ették, mint kettesek :) 
Az étterem az itteni árakhoz képest olcsó, és nagy adagokat adnak, ráadásul ehettünk tésztát, amit ezer éve nem, mert a korlátozott felszereltségű konyhánkban ilyet főzni nem lehet. 

Az étterem kívülről - természetesen egy szőke nő sétál át a képen...
Spagetti marhahússal (ha emlékeznék a nevére könnyebb lenne...)
Tagliatelle di Parma 
Csípős cukkinis spagetti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése