Összes oldalmegjelenítés

2012. június 19., kedd

Ikea és húsgolyó

Legalább fél éve itt éltünk már, amikor először elmentem IKEA-ba, és nem meglepő módon semmiben nem különbözik az otthonitól. Még az árak is hasonlóak, persze a vásárlóerő eltér, de ebbe ne is menjünk inkább bele...Jöjjenek inkább a képek:
Bejárat, a parkoló felől
Már a parkolóban vásárlásra csábítanak... 
Lakásbelső I. 
Lakásbelső II. 
Lakásbelső III. 
 A nagy mászkálásban-nézelődésben megéheztem, tehát igazán remek alkalom kínálkozott arra, hogy teszteljem a híres svéd húsgolyót...

Klasszik Ikeás ebéd :)
 Amúgy a húsgolyó tényleg nemzeti eledel itt, emlékszem első sokkra, mikor a hotelben felfedeztem, hogy  a reggelinek is része, szendvics félbevágott húsgolyókkal, mustárral vagy a nagyon sós kaviárkrémmel...

Viszont az összehasonlítás érdekében felkerestem egy éttermet, ami elég közel van hozzánk és a napi menüjének része a friss és kézzel készített húsgolyó, íme ez a verzió:
Köttbullar på Hemma hos
Az az igazság, hogy a két étel össze sem hasonlítható, szóval az Ikea-s nem nagyon hasonlít az igazira...Igaz, a boltokban kapható félkész vagy fagyasztott termékeket nem teszteltem (még...)

3 megjegyzés:

  1. ez az Ikeás lakásbelső I-III. megfelelő szállásnak tűnik lehet, hogy még örülnének is, hogy teszteli valaki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy pont éjszakára zárják be az áruházat :D

      Törlés
    2. igen, ez észszerű meglátás csajeee, ebből is látszik, hogy nem véletlenül vagy a barátnőm....:-), a második képen lévő húsgombócból falatozgatnék szívesen nyami...

      Törlés