Összes oldalmegjelenítés

2012. június 6., szerda

Billdal

Miután megnéztük a felvonulókat május elsején és megettük szerény ebédünket, Zsuzsi kirándulni vitt minket, Billdal volt a célpont, ami Kungsbacka és Göteborg között fekvő kisváros, ahol főleg nyaralók és családi házak vannak. A délután nagy részét a sziklákon fekve töltöttük, élveztük a napfényt...
(...csak hogy én is szerepeljek egy képen...)

Amúgy elgondolkodtató, hogy mitől is függ egyes posztok nézettsége...és mivel a szuper WC-kefe ilyen nagy népszerűségnek örvendett, ezért - azt hiszem - mindhárom kommentelőnek beszerzek egyet, és utána személyesen szállítom házhoz és ellenőrzöm, hogy megkapják-e az őket megillető helyet ;)

...és hogy a Szöszkének is kedvezzek ebben a bejegyzésben, a változatosság kedvéért kajafotók :) mert megérdemeltük a vacsorát, ezért elmentünk pizzát enni :) 

8 megjegyzés:

 1. szeresd a tesztem bébi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki akartam törölni a teszteket, de így már nem fogom ;)

   Törlés
 2. :-) imádlak bébiiiii (nem sisters), hogy gondolsz rám, cserébe kapsz egy viccet tőlem, szőkéset term, mert így "ótentikus"
  Szőke nő anyja korholja a lányát:
  Ez mégiscsak sok, hogy tizenöt éves létedre minden estédet a diszkóban töltöd! Az bezzeg eszedbe sem jut, hogy ma van a harmincadik születésnapom!

  VálaszTörlés