Összes oldalmegjelenítés

2013. május 15., szerda

...megint egy első :)



Tegnap büszkélkedtem az első érmemmel, amit hétfőn szereztem, kedden pedig megkaptam életem első blogdíját Bijou-tól, aminek nagyon örülök, igyekszem megfelelni a feladatnak :)

Nézzük a leírást :)
A szabályok:
1. Nevezd meg, kitől kaptál díjat! (Lásd első mondat!)
2. Add tovább a best blog díjat 4 olyan blognak, ahol kevesebb a feliratkozók száma 200-nál!
3. Üzend meg a választottaknak kommentben, hogy gondoltál rájuk és díjjal jutalmaztad őket.
4. Opcionális, úgyhogy én Bijou ötletét viszem tovább, vagyis arra kérem a díjazottakat, hogy áruljanak el magukról hét apró titkot, amit az olvasók nagy valószínűséggel nem tudnak.

A továbbadással bajban vagyok, mert vagy megkapták már a díjat vagy jelszóval védett blogot vezetnek, így nem látom értelmét a linkelésnek, hiszen ez a játék valahol arról is szól, hogy újabb és újabb blogokat ismerhessünk meg. A díjat ezért Sharlának szeretném továbbadni, akit a blogoláson keresztül ismertem meg :) 

A 4. ponton is elég sokat gondolkoztam, íme néhány, bár ezek közül lehet néhány nem lesz meglepő a család/barátok/kollégák egy részének, és nem biztos, hogy lesz átfedés a csoportok között.

1. Maximalista vagyok és mindent halogatok. Leginkább ezért nem készülnek új posztok, témahiányban nem szenvedek, csak ihletben ;) de igyekszem ezen változtatni. Amikor elkészül egy-egy poszt még sokáig agyalok, hogy elég jó-e a publikáláshoz. 
2. Nem szeretek kommentálni, inkább csak akkor szoktam előbújni, ha valaki felszólítja a csendes olvasókat jelentkezésre és/vagy, ha az illető nálam már kommentált. :)
3. Ez a negyedik blogom, az előző 3 "titkos" volt és nyavalygással volt teli, ezt pedig ajándékba kaptam
4. Utálok törülközni, ezért inkább addig ücsörgök törülközőben, amíg teljesen meg nem száradok.   
5. Minden reggel teát iszom, és lehetőleg valaki más készítse el nekem. 
6. Van egy kispárnám, öt éves koromban kaptam, azóta hurcolom magammal (majdnem)  mindenhová, huzatot pedig csak és kizárólag Anya varrhat rá. 
7. Bár nem mindig tanultam szorgalmasan a tanfolyamokra, de kétszer ugrottam szintet. (Azt hiszem, itt a blogban csak az egyiket említettem meg. Holnap fejezem be a B2-es tanfolyamot, ami után lehet(ne) menni nyelvvizsgázni, de ahhoz még azért sokat kell gyakorolnom...

6 megjegyzés:

  1. Jó kis titkos információk, köszönjük! :) A negyedik blogod? Nahát.

    VálaszTörlés
  2. Ja, és ez, hogy ajándékba kaptad a blogod a barátaidtól, hát ez a világ legcukibb dolga! Szerencsés vagy hogy ilyen barátaid vannak... És hogy így szeretnek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Tényleg szerencsés vagyok, bár néha nehezen hiszem el. (Hoppá, ez már +1 titok!). A többi blogom szövegelés volt a freeblogon, mert fényképek helyett is csak írtam, de...hogy mennyire volt érdekes vagy olvasható ;) az már más kérdés...

      Törlés
  3. Nagyon ügyes vagy :)
    Csak hogy elhidd, hogy elolvastam :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak a kommentálásra kattintottál olvasás nélkül :P

      Törlés
  4. Szerencsére a posztjaid többségét nem kell olvasni, mert nem írsz semmit, csak a fényképeket rakod be.
    Pedig a jó fotók mellé, nem ért ha az írói vénád is láthatóvá vélik.

    Apropó, mikor voltál öt éves?

    VálaszTörlés