Összes oldalmegjelenítés

2012. október 23., kedd

Asperö

A múltkori szigetes összeállításból kimaradt egy sziget, amiről most mutatok képeket, az augusztusi nyárból :) Kint már sötétedik, és ma sem volt túl jó idő, úgyhogy jó napsütést látni...legalább a képeken ;) 
A sziget 92 hektár (a Slottskogen 137 - összehasonlításként), a harmada lakott, összesen négyszáz lakosa van. Ide ritkábban mennek hajók Saltholmenből, ezért is tartott ennyi ideig, hogy eljussunk ide is, de a Szöszke látogatása kiváló alkalmat jelentett erre (is). 

Útközben - nem csak szép házak vannak itt sem...


Furcsa kávézó, a hajógyárban...
A wc nem működött
Zsibvásár

Járgányok

Kerti lak

Na ki van a képen? :)
Az összes eddig látott sziget közül ez volt a legfurcsább és a legérdekesebb hangulatú... Hétfőn voltunk ott és az első kávézót leszámítva az összes hely hétfőn tartotta a szünnapját, így mivel ott nem ittunk semmit és nem tudtuk használni a wc-t sem, fent látszik, hogy milyen furcsa helyzetben találtuk a wc-csészét...

Styrsö-re mentünk tovább, mint mindig...Köpstadsön szálltunk át...
Egy percig állt bent mindkét hajó...

...és ebéd az egyik kedvenc helyemen, a napi fogás már elfogyott, úgyhogy ezekkel kellett beérnünk:
Fish'n'chips
Räkmacka
Utána még kicsit sétáltunk Styrsö-n a napsütésben...





1 megjegyzés:

  1. :-) tényleg annyira szürreális volt ez a kávézó, az elején úgy éreztem magam, mint Alíz Csodaországban (úgy éreztem, ha már az elején ilyen helyre csöppenünk, az út végén minimum a hétfejű sárkánnyal kell kávézgatnunk)

    VálaszTörlés