Összes oldalmegjelenítés

2014. december 31., szerda

31. My best bit of 2014

Mivel egyikünk sem kedveli a Szilvesztert, ezért maradtunk a jól bevált szokásnál és jól nem mentünk sehova. Helyesebben maradunk-maradtunk a Mátrában pihenni. 
Idén valahogy el voltunk csúszva, nem igazán voltak terveink, ezért elhatároztuk, hogy az új évet már tudatosabban kezdjük, ennek első lépéseként átbeszéltük 2014-et:
Az ötletet innen vettük
Hálás vagyok, mert rá kellett jönnünk, hogy sok jó dolog történt az idén is, sokat utaztunk, együtt is, külön is. A rengeteg változás ellenére (vagy miatt) mindketten sikeresen helyt álltunk a munkahelyen, kialakítottuk az új otthonunkat, jógatanfolyamra járunk.

A legjobb pillanat pedig idén az volt, amikor a nyaralásunkkor Malmöben legyőztem a városban való bringázástól való félelmemet és a 28 fokos szikrázó napsütéses városban körbenéztünk, majd úsztunk egyet a tengerben, a háttérben Dániával.


Ami a blogot illeti, meglehetősen hullámzó volt itt a jelenlétem. Bár ez az utolsó újrakezdés sikeresnek tűnik, meglehetősen gyakran jelentkezem, annak ellenére, hogy a visszajelzéseket még mindig hiányolom. (Aki ismer, az tudhatja: lájkvadász vagyok ;)) Másrészt sokszor zavar, hogy nem csak úgy írok bele a vakvilágba, hanem sokan ismernek személyesen is, ami akadályozza a kreativitást. 

Mindent összevetve, azt hiszem egyet kell értenem Charlie Brown-nal:

Jövőre pedig még jobb lesz :) 

Kívánom minden erre tévedő vagy gyakori látogatónak, hogy a 2015-ös évben csupa jó dolog történjen, váljanak valóra az álmaitok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése