Összes oldalmegjelenítés

2012. május 25., péntek

Helló, újra :)

Nagy csend volt mostanában, egyrészt voltam gerilla-látogatáson Budapesten, sőt még a Mátrába is tettem egy kitérőt, másrészt voltak vendégek is. Ők voltak a 9-10. látogatók és ez (is) nevezetes esemény volt, mivel nem csak az derült ki, hogy a kanapé kinyitható, hanem az is, hogy rendes kétszemélyes ággyá alakítható. A hosszú szünetnek leginkább a lustaságom volt az oka, szóval tessék rendesen kommentálni, és azon sem megsértődni, ha rendszer robotnak néz benneteket. Mondanám, hogy aki olyan szorgalmasan kommentál, mint egyesek ;) az ajándékot kap, de sajnos itt sem lehet szőkéket venni a boltban - pedig tudom, nagy sikere lenne -, másrészt a hűtőmágnes és/vagy sörajándékaim sem növelik a hozzászólók lelkesedését. Nincs mese, nekem kell olyan érdekesnek lennem, hogy mondjatok valamit. 

A visszatéréshez pedig nem is választhattam jobb témát, mint a tegnap esténk bemutatása, melyet részben közvetítettünk is Facebookon, mert anélkül nem élet az élet, másrészt le sem tagadhatom a függőségemet...
Ezt kellett néznünk vacsora közben ;)

Szóval tegnap este kimentünk Amundön szigetére, hárman Zsuzsival, kipróbálni az eldobhatós grillkészletet...Sikeres debütálás volt, már meg is egyeztünk a gyakori ismétlésben :) amúgy zseniális ötlet ez az eldobhatós grillcucc, megveszed, megnyújtod, leég a láng és már sütheted is a kaját. A szelektív hulladékgyűjtésben élen járó svédeknek pedig meg ezekhez az elhasznált fémtálcákhoz is külön gyűjtőjük van. Íme az eszköz:  




Vacsora ide-vagy-oda, nekem muszáj volt kezdetnek legalább kicsit belemenni a vízbe, éljen a homokos tengerpart :), olyan lelkesen integetek nektek, hogy lemaradtak az ujjaim :) 

A kaja - a többiek dolgoznak, én fotózom :D
Készül a desszert :)
Marshmellow-n át a világ :)
Csendélet 
 Fél 10 felé indultunk el vissza a kocsihoz, néhány naplementés kép, melyek természetesen giccsesek :)







Lovak a naplementében 

Úton a naplementébe...
Oskar Fredriks kyrka
(az egyik legszebb épület a városban)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése