Összes oldalmegjelenítés

2011. december 29., csütörtök

Te hogyan szexelsz?

Egy barátom közvetítésével szembejött velem nemrégiben ez a poszt: "Te hogyan szexelsz?" az addict blogon, melynek lényege, hogy ingyenes óvszert osztogattak Stockholmban, melyet okostelefonos alkalmazással is elláttak, ezzel pedig lehetőség nyílt egy nagy szexuális felmérés elvégzésére mindazok segítségével, akik regisztráltak és a bekapcsolt telefont elhelyezték maguk mellett az ágyon. 

A cikkben sokkal részletesebben le van írva a folyamat, a videót azért belinkelem ide is: 


Emiatt kedvet kaptam, hogy megosszam veletek, mennyire bonyolult a méregdrága óvszer megszerzése itt. Nem úgy van az, hogy a kedves vevő elveszi a polcról, fizet majd használja, de nem ám... 
1. Gyógyszertárban: eldugott polcon csak a csomagolás van kint, amivel el kell sétálni a pénztárhoz, ott vonalkód és fizetés, majd a nagylelkű pénztáros néni átadja az eszközt. 


Bezzeg más "hasznos eszköz" elérhető szabadpolcon is...íme:


2. Boltban: örülsz, ha megtalálod hová van elrejtve. Sokszor nem is kapható egyáltalán, vagy ha mégis, akkor még bonyolultabb procedúra szükséges hozzá. Az egyik automatából megveszed az óvszer vásárlási szándékot jelző kupont, majd azt leadod a pénztárnál, fizetsz,  mint a katonatiszt. Ezt követően a bejáratnál, mindenki által jól látható helyen elhelyezett automatában a pénztárnál kapott újabb kupont beváltod. 

Az automata, ahol kiválasztod mire van szükséged:




Itt pedig az automata, ahol megkapod, amire szükséged van...

3. Nem találtam még harmadik lehetőséget. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése