Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 17., hétfő

A hétvégénkről - már megint...

Gyorsan telnek a napok, nekem meg mostanában több a programom, és kevesebbet írok ide...A lényeg, hogy megint volt egy hétvégénk, amiről érdemes beszámolni. A délelőtt kísértetiesen hasonlított az előzőre, de egyesekre való tekintettel most kevesebb képet teszek be a piacról és nem, nem vettem semmit...(Remélem, ezzel meg másoknak nem okozok túl nagy csalódást ;))
Két kihagyhatatlan mobilis fotó azért kell feltétlenül... 
Itt igazi vászon lepedő is kapható :)

Pandarajongóknak sok szeretettel ;)
Természetesen nem a piac volt a cél, hanem a focizó külföldiek megörökítése, úgyhogy ott is lőttem pár képet...



Ebédre pedig svéd hamburgert toltunk, mert miért ne...? Igazából arra voltunk kíváncsiak, hogy tényleg olyan jó-e, mint amilyen Oslóban volt mikor kiéhezett vadakként rávetettük magunkat egy-egy menüre...
Az étterem - kintről
A MAX Svédország legrégibb gyorsétterem-lánca és a mai napig családi tulajdonban üzemel, kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és az ökológiai lábnyom csökkentésére, ezért mindenütt ki van írva, hogy ezért milyen lépéseket tesznek, szelektív hulladékgyűjtés, faültetés Afrikában, stb. 
Az étterem - bent

Gyors kassza - érintőképernyőn keresztül kiválasztod, megrendeled, bankkártyával fizetsz... 
...és mehetsz is az expressz-sorba átvenni :)
Könnyű kis ebédünk ;)
 Fél évvel ezelőtt vagy sokkal éhesebb voltunk vagy kevésbé kifinomult ízléssel rendelkeztünk mert most csalódottan távoztunk, de a késő délutáni programunk annál jobb volt...


Útközben, a tájvédelmi körzeten belül ilyen létrán kellett továbbmenni a szederföld felé
Szúrós bokrok és virágok, közte a szeder :)

A zsákmány... :)
Gyönyörű volt a táj :)






 Vasárnap viszont sokkal lustábbak voltunk, egy kép sem készült és igazából nem is jártunk sokfelé, bevásárlás, főzés meg ilyenek... Úgyhogy arról nem kaptok képeket ;)


2 megjegyzés: