Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 16., csütörtök

Ezmiez?

Ha csütörtök, akkor a hülye képek napja, hogy legyen mire kommentet írni :) 

A kevés bejegyzés és a viszonylagos csend annak köszönhető, hogy szabadságon voltunk, az elmúlt két hetet Magyarországon töltöttük, nyaralással, családdal, barátokkal. (Persze most sem tudtam/tudunk mindenkivel találkozni, de már kezdem feladni a reményt, hogy ez bármikor is sikerülni fog. Addig lehet nekem írni mailt, meg jó sok kommentet :)

A múlt heti kérdésre érkezett még egy részletes válasz e-mailben, ezt most teszem közzé, mert ez is egy igen kreatív ötlet. (Sajnos blogmotor időnként akadályozza a kommentelést, de szóval lécci szóljatok, ha írnátok és a rendszer nem engedi, igyekszem alakítani a rendszeren, amennyire kevéske tudásom engedi.)

A legkreatívabb, legújabb KURULTAJ embléma: lámpaoszlopon lószőrcsutak.

Jelképezi népünk technikai fejlettségét, annak magas és fényességes színvonalát valamint a dicső múltunk és eredetünk még dicsőségesebb voltát.

A különleges fotóművészi látás- és előadásmóddal bemutatott, még az aranymetszésnél is naturálisabb középpontos trapézolt metszés ábrázolja a múlt és a jövő (valamint a jelen) egységét. (1. kép)
A hasonlóan magas színvonalú beállítású második képen pedig láthatjuk az oldali tömör árnyéknak, mint támogató funkciónak és a felső vonalnak mint megóvó funkciónak az egységét, a néző számára még eldöntendő kérdéssel: vajon hol, mikor és hogyan talákoznak ezek?
Nedudki


A válasz számomra is rejtély, és nem járt arra senki, akit megkérdezhettem volna...de ha mentek Prágába és találkoztok ilyen köztéri lámpával akkor derítsétek ki lécci, hogy mi az oka annak, hogy ilyen ilyen csodálatos díszítést kapott. 

Íme a mostani fénykép és jöhetnek az ötletek...múltkor is lelkesítően hatott a rénszarvassonka, tehát a nyeremény most is az :)  
A piros valamire vonatkozik a kérdés..

1 megjegyzés:

  1. mérnöki hibás ikeás cipőkanál. de mit keres egy tányéron?

    VálaszTörlés